büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir.


''Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine bağlılık gerekir.'' -Mustafa Kemal Atatürk

25 Temmuz 2013 Perşembe

İlluminati ve Mason Sembolleri

Naber?

Ben geldim. Kısa kısa özet geçip ufaktan uzuycam. Fotoğraflardaki açıklamaları iyi oku sonra bana laga luga edip, siktiriboktan mesajlar atma.

Çay da hazırsa başlıyoruz. 

Öncelikli olarak illuminati denen kuruluşun aslında bir mason alt kuruluşu olduğunu belirteyim. Çünkü mason ve illuminati simgeleri birbirine oldukça benzer. 


Masonik sembollerin çoğu bu resimde var. Sırayla anlamak gerek. Oku ve gör. 

En bilineninden başlamak gerekirse, 

HER ŞEYİ GÖREN GÖZ:


İlluminati ve masonların en bilinen ve en çok kullanılan simgesidir. Diğer yazılarda da bahsettiğim gibi artık boku çıktı amk bu simgenin. Her yerde var. O yüzden her tek göz simgesi illuminatiyle alakalı değil.


Zaten illuminati nin simgesi direk üçgen içinde göz. Facebook & twitter sayfalarında ki profil resimleri de bu işarettir.




Burdan bakın. Peki bu sembol başka nerelerde var? En basitinden 1 doların üzerinde bile var. 1 doları tek tek açıklamak yerine http://www.youtube.com/watch?v=om3IES3_-uE şu asırlık videoyu seyredin. Zaten seyretmemişseniz oha falan yani. Neyse tamam.


Bak Rihanna ablamız. Göğüs kafesinin orda ve eteğinde Horus' un gözü var. Ayrıca bişe sorcam. Bu göğüs kafesi sütyen değil miydi lan? Ehehe.


Al işte başka bi tane sikimsonik ünlü. 


Tek göz sembolü aslında Ra' nın yani Horus' un gözüdür. Ra Mısır mitolojisinde güneş tanrısıdır. 


Yahşi Cazibe ve Ra. Bunlar özentilikten öte değil. 


Hazır Rihanna' dan bahsetmişken Rihanna' nın ''Where You Been'' klibi. 


S&M klibi. Gene Rihanna. Prencess of the İlluminati. 

''İlluminati prensesi Rihanna''

Rihanna, Lady Gaga, Justın Tımberlake, Britney Spears... Çok afedersinde bu ve bunun gibi ünlülerin soyunu sopunu sikiyim. Göründüğü gibi bunlar öyle gerçekten ünlü oldukları için ünlü olmadılar. Birileri tarafından oraya getirildiler. Bu heriflere kim hizmet ederse onu ünlü yaparlar. Eminem' i bilirsiniz. Bu adam yıllar önce ne kadar ünlüydü. Fakat illuminati karşıtı bir kaç şarkı yaptı ve o da aynı Michael Jackson gibi aynı 2pac gibi ünlüyken unutulmaya başlandı. 

Konu gene nerelere geldi amk. Neyse durun bağlarız.


Bakın Eminem ödül töreninde ödül alırken nasıl korkmuş. Ulan bir insan ödül alıyorum diye sevinir di mi? He amk he. Peki ödülü veren kim? Lady Gaga. Üzerindeki kıyafet kan kırmızısı ve ilk görünce şeytan akla gelebilir. Bu resimden bir kaç saniye önce Gaga abla Eminem' in kulağına bir şeyler fısıldıyor. Durum bu. Adam karısıyla en yakın arkadaşını sevişirken görmüş gibi donup kalıyor. 

Anlıycağınız Eminem illuminatiye karşı gelen ünlülerden. Sonu Michael Jackson veya 2pac gibi olması muhtemel.


Britney Spears' in Disney' de ki hali. 

Walt Disney 33. dereceden mason değil miydi? O zaman adamlar istediği kişiliği çocuk yaştan yetiştirmeye başlıyor. Bu bizim 12-16 yaş grubu kızların hayalleri hep bu Rihanna gibi falan olmak ya... He işte ben sizin hayallerinize sokayım. 

Sorsan ''kahrolsun İlluminati'' ama hayalindeki kişilik ''Lady Gaga.'' Düşsel gücüne sıçtığım. 

10 yıl öncesine kadar Lady Gaga' yı veya Rihanna' yı tanıyanınız yoktu. Peki ne oldu da bunlar bu kadar ünlü oldu. Bu kadar şöhret, şan sahibi oldular. Şimdi anladın mı? Hadi öptüm gene, devam. 


Bu da başka bir ablamız. İsmine lüzum yok.


Gelinin amcasının kızı Lady Gaga' dan damada kocaman bir üçgen içinde göz. 

Fakat durun. Lady kuzeni olan gelini de unutmayıp ona da kocaman bir el işaretiyle 666 gönderiyor. Alkışlıyoruz efenim.


Gene bir klipten. Böyle örnekler yüzlerce belki binlerce var. Ben sana azcık ama öz göstereyim. Zikrin olacağına fikrin olsun. 


The Simpsons çizgi filminden. 


The Turkish İlluminati. Okeeey man!

Dediğim gibi artık her yerde tek göz sembolü görüyoruz. Orospu olmuş bildiğin. 


Erdil Yaşaroğlu' nun çiziminden. Hakikaten ne çektik lan.


İşin o kadar cılkı çıkmış ki şu resme bakın. Ulan bu resme bile inanıp ''İbretlik tespit yapmışlar laaann'' diye paylaşan insanımsı varlıklar var. Hay sizin şarap çanağınızı.


Geçen gün şunu paylaşıp ''Gerçekten çok ilginç. Resmen üçgen ve tepesinde göz var...!'' yazan bir insan gördüm. Emin olmadığınız bir şeyi paylaşmayın derim. 


Evet bu kadar boku çıkmış durumda. Bende bi ara çekinip atarım, unutturmayın. Ehehe. 



Gene bir klipten. Bıktım bu tek gözden falan diğerlerine geçiyorum.

BAPHOMET:


Baphomet, 14. yüzyıl başlarında, Katolik kilisesi tarafından aforoz edilen Tapınakçıların taptığı iddia edilen şeytan. Birazdan Fred çakmaktaşa bağlayacam olayı sakın şaşırma. 

Ünlüler Baphomet' i işaret ederken genellikle el hareketini kullanır. Abartıp boynuz takan var. Onu yapan da tabi ki Lady Gaga. 

Gereksiz not: Lady Gaga' yı seven oğlan kadar sevimsiz insan olamaz lan. Olum onu nasıl mideniz kaldırıyor amk. Kadın da hiç bir çekicilik yok. Bildiğin travesti. Her neyse. Devam ediyorum.


Hakikaten yuh. Daha nasıl bas bas bağırılabilirdi inanın bulamadım. 

Bence çok manyak bir not: Baphomet' in el hareketi sağ elinden negatif ve kötü enerjiyi alarak, sol eliyle yer yüzüne ulaştırdığı tasvir edilmektedir. 


Yeşim Salkım' ın tokası. Bizim 20 metre ilerde ki markette de var bundan. Asıl inandırıcılarına geliyorum şimdi fakir piçler. 


Boynuz: Tamam 
Eller: Tamam √ 
Kıyafet: Tamam 
Kanat: Yok

Aha da bulduk neyi eksik yaptığını. Kanat. Şaka maka cidden aynısı lan. Buna artık söz eden adam varsa benim ona söyleyecek lafım yok.


Gene Lady Gaga. Karı artık Baphometle yaşıyor gibi. Yatıp kalkıp Baphomet abiyi sayıklıyor gibi geliyor bana.


Baksana. Siyah kanatları da taktı. Siyah kanat demişken bakın aklıma ne geldi. 


Bundan bir önceki yazıyı hatırlayın. Orada ki Usame Bin Ladin' in arkasında siyah melek kanatları var demiştim. Şimdi bulduk nereye gönderme olduğunu. 


Lady Gaga... Dedim ya kesin rüyasında bile sayıklıyordur Baphomet diye. 


Bak bu resim cuk oturmuş. Yeni şeytanımız... ''Ladyomet'' 


Fred' i unutmadan açıklıyım. Bu Barney ve Fred her hafta sonu bir kulübe giderlerdi. İzleyen bilir. 
He işte o gittikleri şey aslında bildiğin masonların yaptıkları toplantı. Yani localarda yapılan toplantılara katılıyorlar her hafta sonu. Tammam?


Sherlock Holmes 2 filmi. İzlemeyen ve bu bölümü merak eden için çoook ağıır spoyyıller.

--`spoiler`--
Sherlock falcıya gider. Falcıya falcının abisini sorduktan sonra fal bakmaya başlar ve bu kartı açarken imalı bir şekilde ''Şeyytaan'' der.
--`spoiler`--


Bu örneği de verip bir başka sembole geçiyorum. Zira hepsinde bu kadar fazla durursam sıkılıp yazıyı kapatır facebookta criminal case oynamaya devam edersin.

Bundan sonra göstereceğim semboller ünlüler tarafından o kadar kullanılmadığı için ilginizi çekmeyebilir. Fakat bunlarında önemli olduğunun altını çiziyor ve devam ediyorum. 

GÖNYE VE PERGEL: 

Aslında masonluğun en genel simgesi gönye ve pergeldir. Onu da açıklamak gerekirse, mason localarının veya masonik kuruluşların tabelalarında hep gönye ve pergel bulunur. Yani masonluğun evrensel amblemidir. 

Aslında gönye ve pergelin her zaman kabul edilenden öte daha farklı anlamları da vardır.

Bunu tüm zamanların en büyük mason üstadlarından biri sayılan Albert Pike' ın Morals and Dogma (Ahlak ve Dogma) adlı kitabında görebilirsiniz. Pike bu kitabın 839. sayfasındaki pergel ve gönye sembolü hakkında şöyle yazmaktadır: 

''Bu Aryanlardaki Brahman ve Maya inançlarında veya Mısır' daki Osiris ve İsis efsanesinde olduğu gibi kutsallığın ikili bir doğası olduğu düşüncesini sembolize eder. Örneğin Güneş erkek Ay ise dişi bir doğaya sahiptir''

Bunun anlamı masonların en ünlü sembolü olan gönye ve pergelin aslında yine Eski Mısır' dan veya Hristiyanlık öncesi Aryan inançlarından kaynaklanan pagan bir hurafenin işareti oluşudur. 

Çoğunuz buraya kadar okumayıp direk resme geçtiniz biliyorum. Okuyanlar fikir sahibi olarak anlar, okumadan sadece resme bakanlar anladığını sanırlar. 


Yabancı bir locanın işareti.



Buyrun işte. Gönye ve pergel.


The Simpsons. Arkada kullanılan gönye ve pergel işaretine dikkatini ver. 


İzmir Mason Locası. Başka bir yazıda da bu resmi göstermiştim. Şimdi bize lazım olan yeri Gönye ve Pergel olan yeri. Bunu da gördün di mi fakir it. 


Bu nasıl bir özentiliktir? Senden ev alan insana yazık amk.

Neyse. Gönye ve pergelle işimiz bu kadardı. Eğer yazıklarımı da okuyarak ilerliyorsan büyük adamsın. Tamam kalkmasın bi tarafın. Devam ediyorum.

İKİ KOLON: 

İki kolon yine her mason tapınağının ayin odasının kapısında bulunur. İki kolon masonlara göre yol göstericidir. Yani o iki kolonun yolundan şaşma ve Süleyman Tapınağı' nın girişinde bulunan iki kolonu da temsil eder. Mason localarında bulunmasının nedeni, bu iki kolonun ortasından geçerek başka bir aleme geçildiğinin düşünülmesidir. 


Buyrun. Burada damalı zeminde var. Ona da geldim sayılır. Biraz sabır. 


Çoğu masonik semboller var zaten bu resimde. 

DAMALI ZEMİN: 

Damalı zemir her mason locasında bulunur. Locanın ayin odası baştan başa damalı zemin üzerindedir. Ayinler mutlaka damalı zemin üzerinde yapılır, zira zemin damalı olmazsa şeytanı çağırma işleminin gerçekleşmeyeceğine inanılır. Yani bir tür boyutlar arası geçit denebilir. 


En damalısından. 


Bizim tuvalet fayansındaki tek göz aklıma geldi amk. Ehehe.

Benlik bu kadar ciğerini söktüğüm. Bu kadar okuduysan sana yeter de artar bile. 

Okurken ağzını kapat, salyaların klavyeye akmasın. Hadi eyvallah. Kendine iyi bak. Ha bi de beni düşünme. 

Pedere selam. 



41 yorum:

  1. Kanka Eminem'i kaybettik gibi. İlluminati'ye geri döndü sanırım. Berzerk adlı yeni albümünün kapağında baphomet ve tek göz simgesi var. O'na bir bak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haberim var. Şu anlık diyecek bir şey yok. Albüm kapağında falan baphomet işareti yapmış. Genede albüm çıkmadan bir şey demek zor. Adamı nasıl korkuttularsa artık...

      Sil
  2. eminem hala tehdit alıyo ailesi ve kendi üzerinde bir röportaj da karanlık zamanlarından bahsediyor ve

    YanıtlaSil
  3. lan şu o.ç. illimunatinin çivisi çıktı lan şu illimunati kurucusu Adam Weishaupt o******** taa ebesini.. bu arada iyi analizdi laa bir arada şu ikiz kuleleride anltsana hr analizde çıkıyo şu o.ç. ikiz kuleler hiç bi bk anlamıym valla.. bide bizim sınıftki o.ç. ları yk bn erdoğanın illumunati oldğuna innmyom öle bişe yoh bk yok bok gibide vr..

    YanıtlaSil
  4. Lan mal ezo pç recep tayyip erdoğanın olması imkansız olanaksız ahirette yanarsın lan slk.Adamın karısı kapalı çocukları kapalı (kız çocukları) .5 vakit namazlarını kılarlar ailecek. Adam cumasınada gider namazını kılmaya gider. Azına sçm mal sen çıkıp bu adama illuminati diyosun. Ben bişey demiyorum Allah belanı bildiği gibi versin müslümana kafir kısacası illuminati diyosun.Allah hesap sorar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İroniden anlamayan nesle aşina değilim.

      Sil
    2. Tabi o senin çok sevdiğin tayip'in bu şekilde beyninizi yıkadığını bilmiyosun. Yazık gerçekten çok yazık. Bi şeyi savunurken önce konuya bi hakim olun ya. Lan tüm millet vekilleri tüm erkekler camiye gidiyo bi camiye gitmekle müslümanmı olunuyo madem o kadar mükkemmel o tayyip erdoğan o kadar adamıyla gitmesin gözümüze gözümüze sokması çok gereksiz değilmi sencede? Biraz sorgula bağzı şeyleri biraz düşün. Her camiye giden her namaz kılan illa mükemmel olucak diye bi şey yok.

      Sil
  5. michael sikkofieldin cakmasi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok özgün bir tespitti. Tebrikler, 'Işık Saçan Zeka Ödülü' sizindir.

      Sil
  6. Benden önce Furkan arkadaş davranmış. Michael'in yazılarını epeydir takip eden biri olarak yazıyı az okuduktan sonra benzerliği farkettim fakat ben onun gibi direk lafı çakmadan aradaki benzerliği soracaktım.

    YanıtlaSil
  7. Bunlar guya allahi kizdirip seytani yeryuzune cagiricak.yahudiler daima ilk olduklari gunden beri daima toplumda sorun cikardi hep suruldu.bozgunculuk yapti yeryuzunde.asil amaclari bu tur masalsi hal giruntuler hizmetkarlar ile tum insanligi benligi ele gecirip buyuk israil projesini gerceklestirmek kucuk israile aldanmayalim.asil buyuk israil dunyanin bircok yerinde.bugunku israil gözetleme bekci klubesi bence.mescidi aksa diye bize yutturulan altin kubbelibyer aslinda mescidi nebevi.ilersindeki mescidi aksa yillardir yahudiler altini ustunu kaziyorlar amac hz. Suleymann ahit kitabi evrenin gucun butun kaynaklarin cevabi o kitapta 20015 yilindayiz 10 sene once yil 2015 dendimi direk uzay gemileri gosterirdi.su duntada yasanan vahsetlete sonurulere bakin yapmacik oyunlara.insana bir nevi sacma hikaye gibi galaksi savaslarina benziyor benzetiliyor bilinc altimizda ancak malesef gercekler bu yo uzaylilar yok 51. Bolgeler yok ilimunati evet bu mason tarikatler mevcut ancak tek amac dunyaya hakim insanligin benligine hakim buyuk guc olusturmak.seni benden beni senden farkli otekilestirip savastirip tek tasla iki kus vurmak herseye sistemi. Sahip olmasi bir yahudi icin binlerce musluman hristiyan nin cani alinabilir.malesef saflastirilmis musluman hristiyanlar bu tuzagin icinde once icten kabile olusturmak etnik grup olusturup birbiriyle savastirmak sonra bum ozgurluk geldi abd baba.isi masalarla bitirip ozgurluk getrdik der o biter digeri baslar amavlckan emip yasamak.hz. muhammedin muhrunu kullanip allahuekber diyip insan kesip eglenmek kadinlara tecavuz edip cocuklari katletmek.amac dinlerin icini bosaltip vahsi acimasiz katiller yaratip bunu dinlere mal etmek.encok ruhen dinine bagli olan muslumanlar en cok katledilip ustunde otin oynanan muslumanlar.izlenn diziler yarismalar bilmem neler nasil bir genclik turetti akildan yoksun.aa naber kanka yeni trend bu ya ay fym oldum.diyen maymun otesi gelecek gencligi olusmasina sebeb oldu.ilk zamanlar 250 tl ye kameraman olan bu gun farzi misal 400 tl maas alacak kameraman acun medya imparatoru.gerisini siz dusunun bizlercaklimizi basomiza alip lailehe illallah muhammeden resulullah diyen her mumine sahip cikmadik birlik olmadikca uretmeyip gelismedikce.cok az zaman kala gerseyimuzle onlarin oluruz.bedeni birakin rumumu asla desekte onlar ogun derki vedenini birak ruhunu coktan .....

    YanıtlaSil
  8. Bunlar guya allahi kizdirip seytani yeryuzune cagiricak.yahudiler daima ilk olduklari gunden beri daima toplumda sorun cikardi hep suruldu.bozgunculuk yapti yeryuzunde.asil amaclari bu tur masalsi hal giruntuler hizmetkarlar ile tum insanligi benligi ele gecirip buyuk israil projesini gerceklestirmek kucuk israile aldanmayalim.asil buyuk israil dunyanin bircok yerinde.bugunku israil gözetleme bekci klubesi bence.mescidi aksa diye bize yutturulan altin kubbelibyer aslinda mescidi nebevi.ilersindeki mescidi aksa yillardir yahudiler altini ustunu kaziyorlar amac hz. Suleymann ahit kitabi evrenin gucun butun kaynaklarin cevabi o kitapta 20015 yilindayiz 10 sene once yil 2015 dendimi direk uzay gemileri gosterirdi.su duntada yasanan vahsetlete sonurulere bakin yapmacik oyunlara.insana bir nevi sacma hikaye gibi galaksi savaslarina benziyor benzetiliyor bilinc altimizda ancak malesef gercekler bu yo uzaylilar yok 51. Bolgeler yok ilimunati evet bu mason tarikatler mevcut ancak tek amac dunyaya hakim insanligin benligine hakim buyuk guc olusturmak.seni benden beni senden farkli otekilestirip savastirip tek tasla iki kus vurmak herseye sistemi. Sahip olmasi bir yahudi icin binlerce musluman hristiyan nin cani alinabilir.malesef saflastirilmis musluman hristiyanlar bu tuzagin icinde once icten kabile olusturmak etnik grup olusturup birbiriyle savastirmak sonra bum ozgurluk geldi abd baba.isi masalarla bitirip ozgurluk getrdik der o biter digeri baslar amavlckan emip yasamak.hz. muhammedin muhrunu kullanip allahuekber diyip insan kesip eglenmek kadinlara tecavuz edip cocuklari katletmek.amac dinlerin icini bosaltip vahsi acimasiz katiller yaratip bunu dinlere mal etmek.encok ruhen dinine bagli olan muslumanlar en cok katledilip ustunde otin oynanan muslumanlar.izlenn diziler yarismalar bilmem neler nasil bir genclik turetti akildan yoksun.aa naber kanka yeni trend bu ya ay fym oldum.diyen maymun otesi gelecek gencligi olusmasina sebeb oldu.ilk zamanlar 250 tl ye kameraman olan bu gun farzi misal 400 tl maas alacak kameraman acun medya imparatoru.gerisini siz dusunun bizlercaklimizi basomiza alip lailehe illallah muhammeden resulullah diyen her mumine sahip cikmadik birlik olmadikca uretmeyip gelismedikce.cok az zaman kala gerseyimuzle onlarin oluruz.bedeni birakin rumumu asla desekte onlar ogun derki vedenini birak ruhunu coktan .....

    YanıtlaSil
  9. Çok açkılayıcı olmuş ama eminem Illuminatiye geri dönüyor galiba çünkü ailesi sürekli tehdit altında eminem güçlü olduğu için öldürülmedi michael Jackson'un kanserden öldüğü zannediliyor ama malesef illuminatiye tapanlar beyinsizler tarıfından öldürüldü

    YanıtlaSil
  10. Çok açkılayıcı olmuş ama eminem Illuminatiye geri dönüyor galiba çünkü ailesi sürekli tehdit altında eminem güçlü olduğu için öldürülmedi michael Jackson'un kanserden öldüğü zannediliyor ama malesef illuminatiye tapanlar beyinsizler tarıfından öldürüldü

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. güzeldi ama saçmaydi

    YanıtlaSil
  14. Mükemmel bir yazıydı.Tebrik ederim.

    YanıtlaSil
  15. Eline saglik ama daha çok semboller war ozellikle çizgi filmlerde kullanilan semboller mesela Ice (buz),soru isareti?,kitap ve el uzerinde bulunan rakamlar, kaplan vr aslan figurleri ve kumar kagitlari uzerindeki sembollerin tisortlerin uzerinde olması...Allah fırsat vermesin bu dinsizlere Rabbimizin de dedigi gibi "Seytanın hilesi zayıftır"...

    YanıtlaSil
  16. İlluminati testini çözdüm ve beni almak istediklerini söylediler ben biraz zaman istedim sizce girsemmi (beni özel güçlerim olduğu içiin istiyorlar yaşım 16)

    YanıtlaSil
  17. Hocam acil bişey belirtmem lazim acil cevap

    YanıtlaSil
  18. Hocam acil bişey belirtmem lazim acil cevap

    YanıtlaSil
  19. Masonlar, siyonistlerde bir gelenek dir,

    "doğru ile yanlışı birlikte kullanıp bilerek doğruyu gizlemek" Sizde böyle yapmışsınız!

    Özellikle Tayyip Erdoğan gülüşünden mason olduğunu anlamanıza çok güldüm. Çoğunluğu kandırırsınız ama aradan bir müslüman çıkıp rezilliğinizi böyle yüzünüze vurur da oyunlarınız bozulur.

    YanıtlaSil
  20. Ya kardeş emeğine sağlık güzel açıklamalar yapmışsın da benim kafada hala deli sorular var! Şimdi bir araştırma yaparken konu yıldızlara ordan göze ucgene vs derken tuttuk masonluga vardık. Emin olmadan da yazıyı bitirmek istemedim tabii.. şimdi bu üçgen içiçe girmiş 2 üçgen hem iyilik hem kötülük var içindeki gözde tanrı tarafından sürekli gozetleniyorsun diyor.. mu uygarligindan kalma tabletleri filan bahsediliyor ilk olarak. Dinimiz İslama benziyor mu'nun birçok temel ilkesi. Semboller daha çok kullanılmış durumda. Sonradan illmunati gibi deli saçma gruplar kardeslikler topluluklar filan oluşmuş illmunati tek değil bu konuda. E şimdi öbür yandan Allah herşeyi görüyor mu iyi kötü? Tabiki! E iyi kötü iç içemi?oda evet! Mitolojide Horus vicdanın gözü anlamında vicdanimizdan kacabilirmiyiz saklanabilir miyiz yok! Vicdan tanrıyla alakalı bir nevi.. lan şimdi her üçgen de göz masonluk mu? Masonluk gerçekten ne? Daha sonra Tevrat incirin değiştirildiği gibi üçgen içinde gözün anlamidadeğiştirildi diye ilk başta doğru anlamda olan İncil Tevrat yada mu larda mi mason? Ne doğru ne yanlış! Beyin devreleri yanmış durumda amk!

    YanıtlaSil
  21. RECEP TAYYİP ERDOĞAN GÜLÜŞÜNDE YAHUDİ GÖZÜ VAR ÖYLEMİ ANLADIM ÖYLEİSE SİZ KÖPEĞİN SOYUSUNUZ

    YanıtlaSil
  22. Yanıtlar
    1. islam'da reenkarnasyon vardır. bunu ancak akıl ve vicdan sahipleri anlar. reenkarnasyona inanmanın, ahiret inanciyla ters düştüğünü söylemek yanlıştır. bilinçli müslümanlar için reenkarnasyon inancı ahiret inancını güçlendirir. reenkarnasyon inancı yani tenasüh inancı, süleyman ateş ve yaşar nuri öztürk gibi islam alimleri tarafından desteklenmektedir.

      âl-i imrân / 7
      o, kitabı, kur'an'ı sana sorumluluklarını tevdi etmek üzere indirendir. onun, kur'an'ın bir kısım âyetleri muhkemdir. bunlar kur'an'ın, bütün kutsal kitapların esasıdır, levh-i mahfuzda yazılı temel kurallardır. diğerleri de insanlığın devamlı çoğalan meselelerine çözüm getirmeye müsait, birden fazla mânaya açık, müteşabih âyetlerdir.
      akılları, kalpleri sapmaya meyilli, kötü niyetli olanlar, sırf fitne çıkarmak, ortalık bulandırmak, kelimelere keyfî anlamlar yükleyerek te'vil yapıp kafa karıştırmak arzusunda oldukları için, müteşabih âyetlerin peşine takılırlar. halbuki onun te'vilini ancak allah ve ilimde yüksek pâye elde eden âdil, objektif düşünen ilim adamları bilir. onlar:
      “- kur'an'a inandık, muhkem de, müteşabih de hepsi rabbimiz tarafından indirilmiştir” derler. bu inceliği ancak akıl ve vicdan sahipleri düşünüp anlar.

      en’âm / 122
      Ölü iken dirilttiğimiz ve kendisine, insanlar arasında yürüyeceği bir nur verdiğimiz kimsenin durumu, hiç, karanlıklar içinde kalmış, bir türlü ondan çıkamamış kimsenin durumu gibi olur mu? İşte kâfirlere, işlemekte oldukları çirkinlikler böyle süslü gösterilmiştir.

      yûnus / 4
      hepiniz hesap vermek üzere o'nun huzuruna götürüleceksiniz. bu allah'ın kesinlikle gerçekleştireceği bir va'didir. o mahlûkâtı ilk önce yoktan var ediyor, yaratmaya aralıksız devam ediyor.
      sonra, iman edenleri, sosyal adâleti, sosyal güvenliği temin etmek, refah payını artırarak toplumda dengeyi sağlamak maksadıyla, hâlis niyet ve amaçlarla, islâm esaslarını, islâmî düzeni hayata geçirenleri, iş barışı içinde bilinçli, planlı, mükemmel, meşrû, faydalı, verimli çalışarak nimetin-ürünün bollaşmasını sağlayanları, yerinde, haklı çıkışlar yaparak, düzelmeye, iyiliğe, iyileştirmeye ön ayak olanları, cârî-kalıcı hayırlar-sâlih ameller işleyenleri âdil bir şekilde mükâfatlandırmak için yeniden diriltiyor.
      kulluk sözleşmesindeki ortak taahhütlerini, allah'a iman, kulluk ve sorumluluk bilincini şuur altına iterek örtbas edip inkârda ısrar edenlere, kâfirlere, inkâr etmekte oldukları şeyler sebebiyle kaynar sudan bir içecek ve can yakıp inleten müthiş bir azap vardır.

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. rûm / 27
      o, mahlûkatı ilk yaratan, yaratmaya aralıksız devam eden, ölümden sonra yeniden diriltendir. bu o'nun için çok kolaydır. göklerde ve yerde hükmünü sürdüren kanunlar; emsalsiz değer hükümlerini öğütleyen darb-ı meselli ayetler; gösterilen, öğretilen dini hakikatler, insani ve ahlaki değerler; dillerde pelesenk olan özdeyiş halindeki zikirler; hükümranlık ve kemal sıfatları yalınızca o'na aittir, kudretli, hikmet sahibi ve hükümran olan o'dur.

      Ete kemiğe büründüm,
      Yunus olarak göründüm…
      Her dem yeni doğarız, bizden kim usanası.
      (Yunus Emre)

      Sil
    4. Sığmıyor ayetler 4096 karaktere.. Bölerek yazdım..

      Sil
    5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
  23. *% 3 faizli kredi oranı sunar
    * Nakitsiz Girişimci İçin Sigorta
    * Para garantisi
    * 10,000 TL'den 100,000,000 TL'ye kadar kredi teklifi

    İyi kredi puanıyla, Credit Financier Home, bireysel veya şirket veya kooperatif derneklerine, endüstriyel ve kişisel çıkarlar için teminatlı krediler ve teminatsız krediler sunar.

    İletişim Adresi:
    WhatsApp: +15184181390
    Doğrudan posta:
    creditfinancierhome@gmail.com 

    YanıtlaSil
  24. masonların baş putunu yazmamışsın kardeş tayyip erdoğanın dişinden mason çıkarmaya çalışmıssın ama mason putu görmüyonmu sen chplilerin çoğunun mason belgesi var mesela tunç soyer saklamıyolarki

    YanıtlaSil
  25. asıl mason olanları göster kardeş :) https://hizliresim.com/K5lutb
    kendinizi kandırmayı bırakın ya

    YanıtlaSil
  26. Hello viewers all over the world, There is good news for you all today get your Blank ATM card that works in all ATM machines all over the world. We have specially programmed ATM cards that can be used to hack ATM machines, the ATM cards can be used to withdraw at the ATM or swipe, at stores and POS. We give out this cards to all interested clients worldwide, We give out THE Blank ATM Card. Do you want to live a good life thought its illegal, its the easiest way to be a millionaire. it also has a technique that makes it impossible for the CCTV to detect you and you can only withdraw a total amount of $5,000 Dollars in a day on ATM Machine also avaialbel at cash delivery. We give up to $10,000.00 to $1,000,000.00 Dollars With our network hacking services. We can Recover all your lost money to Bitcoin and other Crypto currency, mortgage/realestate scams and fake ICOs within 48 hours or less. (Thomas Freddie Hackers) working together as a team to track down & to recover funds back from the most difficult internet SCAMMERS. NOTE!! We've received countless heartbreaking reports of notorious scammers and we’ve successful recovery them back via contact thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Do contact us on ((Binary Recovery. University Grades.Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) border us with your jobs & allow us give you positive result with our hacking skills. We are certified and your privacy is 100% safe with us. Worry no more about your financial problems, If you are in need of any other cyber hack services, we are here for you anytime, any day so contact us via our Email Address: thomasunlimitedhackers@gmail.com

    Regards
    THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
    Email thomasunlimitedhackers@gmail.com
    Call/Text: +1 (985)465-8370
    Motto: We offer the fastest and reliable services

    YanıtlaSil
  27. drbenjaminfinance@gmail.com YARDIMCILIĞIYLA FİNANSAL DURUŞMADAN ÇIKIN

    Son aylarda maddi sıkıntı içindeydim, bakmam gereken çocukları olan bekar bir anneyim. Benim adım REBECCA MICHAELSON ve Ridley Park, Pennsylvania'lıyım. Birkaç hafta önce arkadaşım beni ziyaret etti ve tartışmamız sırasında bana (drbenjaminfinance@gmail.com); mali durumumdan kurtulmama yardım edebileceğine asla inanmadım çünkü paramı alıp kaçmaktan başka bir şey yapmayan farklı kredi verenlere bu kadar çok para harcadım. Tavsiye etti, ben bir deneme yaptım çünkü o ve bazı meslektaşları, ölmekte olan işlerini canlandırmak ve faturalarını ödemek için kredilerle bu Godsent borç veren tarafından kurtarıldı. bu yüzden ona mail attım ve mali durumumu anlattım ve bu yüzden beni çok kısa ve kolay olan kredi sürecine soktum.. ondan sonra 78.000 USD değerindeki kredi başvurum kabul edildi, tek yaptığım süreci takip etmek ve işbirliği yapmaktı. Bugün Tanrı tarafından gönderilen Borç Veren'in tanıklığını paylaşan gururlu bir işletme sahibiyim. Ona WhatsApp +19292227023 E-posta drbenjaminfinance@gmail.com aracılığıyla da ulaşabilirsiniz.

    YanıtlaSil